EarthOnWire

2002

Tο πρώτο μας Website :) κάντε κλίκ

Όλα ξεκίνησαν τότε! Το 2002 αναπτύσσουμε το πρώτο μας Website για το ξενοδοχείο Studios Panorama στην Πάρο. Το συγκεκριμένο Website προσέλκυσε αρκετό κόσμο και έδωσε στο ξενοδοχείο μια διαφορετική οπτική και του αύξησε την επισκεψημότητα. Σήμερα, σχεδόν 14 χρόνια μετά, το ξενοδοχείο αυτό παραμένει πιστό στη συνεργασία μας.
2004

Εντάσσουμε στις υπηρεσίες μας το Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Αν και για την εποχή αρκετά πρώιμο, παρατηρούμε ότι ένα website δεν είναι αρκετό. Η αγορά επιβάλλει την ενσωμάτωση υπηρεσιών Ψηφιακού Μάρκετινγκ στην εταιρία μας. Αρχίζουμε λοιπόν να τρέχουμε τις πρώτες μας καμπάνιες σε Google Adwords, Google Analytics, Newsletters κτλ. Τα αποτελέσματα άκρως εντυπωσιακά.
2006

Αναπτύσουμε το πρώτο μας eShop

Το πρώτο μας eShop γίνεται πραγματικότητα. Με προωθητικές ενέργειες αρκετά πρωτοπόρες για την εποχή, το eshop αρχίζει να πουλάει παρόλο που απευθύνεται σε μία αγορά πολύ ανώριμη για να εμπιστευτεί online παραγγελίες.
2007

Αναβαθμιζόμαστε σε Ο.Ε

Το 2007, η EarthOnWire αναβαθμίζεται απο μια ατομική επιχείρηση σε μια Ο.Ε. Αναπτυσσόμαστε όπως ακριβώς θέλουμε. Αργά με σταθερά βήματα.
2007

Δημιουργία τμήματος Φωτογραφίας-Βίντεο

Μια εικόνα 1000 λέξεις. Οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες, μας κάνουν να αντιληφθούμε οτι η φωτογράφιση για WEB και η εμπορική φωτογράφιση αποτελούν κλειδί για μια αποδοτική καμπάνια - επικοινωνία. Το τμήμα Imaging γεννιέται στην EarthOnWire.
2008

Τα Social Media εισέρχονται δυναμικά στο χώρο του Μάρκετινγκ

Το 2008 αρχίζουμε να υποστηρίζουμε και να παρέχουμε υπηρεσίες Επαγγελματικής προώθησης εταιριών μέσω των Social Media. Η απόδοσή τους πιο καλή από τα αναμενώμενα. Το λάθος μας? Δεν το κάναμε για εμάς τους ίδιους απο τότε. :)
2011

Η ομάδα του Imaging εισέρχεται στον κόσμο του Stock Photography

Η ομάδα φωτογράφησης της EarthOnWire, γίνεται δεκτή στα μεγαλύτερα Image Banks του κόσμου. Γιατί? Γιατί οι φωτογραφίες μας έχουν στόχο το WEB και είναι άκρως εμπορικές. Σήμερα, σχεδόν 6 χρόνια μετά περισσότερες από 5,5 χιλιάδες φωτογραφίες μας διατίθενται προς πώληση καθημερινά και αναδεικνύουν τις ομορφιές της Ελλάδας.
2011

We design Security!

Σχεδιάζουμε την ενσωμάτωση υπηρεσίων Web&Networks Security.
2012

Η EarthOnwire εισέρχεται δυναμικά πλέον στον χώρο του Σχεδιασμού Λογοτύπου μακετών και Εταιρικής Ταυτότητας

Μια ομάδα νέων ταλαντούχων και έμπειρων σχεδιαστών ενώνει τις δυνάμεις της με την EarthOnWire. Οι λύσεις για οπτική επικοινωνία πλέον, δεν έχουν όριο!
2013

Μέλος της EarthOnWire αποτελεί πλέον η Hotelsolutions.gr

Η EarthOnWire μαζί με την Inbulb αναπτύσουν την http://www.hotelsolutions.gr/ Μια εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων παρέχει υπηρεσίες και λύσεις αποκλειστικά και μόνο για Ξενοδοχείακές Μονάδες, χώρους φιλοξενίας και ξενώνες.
2014

Σχεδιάζοντας το άμεσο μέλλον μας.

Η EarthOnWire σχεδιάζει την ανάπτυξη ενός νέου τμήματος αποτελούμενο από μια ομάδα 3 ανθρώπων με απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στην πληροφορική και το IT. Το πλάνο και το ακριβές αντικείμενο θα κοινοποιηθεί μόνο όταν θα είναι έτοιμο. Το πλάνο θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2015.
2014

We welcome our Security Services

Με την ασφάλεια στο διαδίκτυο να δοκιμάζεται καθημερινά, οι ανάγκες για ασφαλείς σελίδες και εφαρμογές ολοένα και μεγαλώνουν. Έτσι λοιπόν, μετά απο περίπου 3 χρόνια σχεδιασμού, 2 πιστοποιημένοι απο τη Cisco μηχανικοί μπορούν και παρέχουν υπηρεσίες Web&Networks Security για την EarthOnWire. Βασικός σκοπός μας; Οι υπηρεσίες Internet and Networks που προσφέρουμε εκτός απο λειτουργικές να είναι και ασφαλείς.
2014

Γεννιέται η ιδέα του Trulios

Μια ιδέα - ένα όραμα γεννιέται. Ένα 100% Ελληνικό, online Service για μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με employees on the field μπαίνει στο στόχαστρο της EarthonWire.
2018

Trulios Officially Released

Σχεδόν 5 χρόνια Development και το Trulios είναι πλέον διαθέσιμο στην αγορά. Στα τέλη της ίδιας χρονιάς, καταφέρνει και "κλείνει συμβόλαια" που διπλασιάζουν τα κέρδη της EarthOnWire. Το Trulios πλέον, το εμπιστεύονται κορυφαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας, στους κλάδους του Facility Services Management καθώς και των Τεχνικών Εταιριών Υπηρεσιών Ασφαλείας.
Σήμερα

Η EarthOnWire σήμερα

Σήμερα, 16 χρόνια μετά, είμαστε πλέον μια ώριμη εταιρία, που παρέχει πραγματικά ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν στην προώθηση επιχειρήσεων, τόσο σε μικρές όσο και σε πολύ μεγάλες επιχειρήσεις, με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και οικονομικά ανεκτές λύσεις.
Σε τι διαφέρουμε;

Η διαφορά μας;

Μα σας κάναμε να μάθετε τα πάντα για εμάς σε λιγότερο απο 3 λεπτά. Αυτό θα κάνουμε και για την δική σας επιχείρηση. Απλά και αποδοτικά
x
Subscribe to Our Newsletter
Email *
First Name
Last Name